Al jaren speelde ik met het idee om spreker te worden. Maar als freelance muzikant had ik ruim 20 jaar vrijwel altijd een volle agenda. Ik kwam er gewoon niet aan toe. Tot de Corona-periode. Al mijn optredens werden gecanceld. Een drama, maar ook een kans.

Dit was hét moment om iets nieuws te ontwikkelen. Op het podium staan was ik wel gewend. Mooie verhalen vertellen deed ik altijd al graag. Nu had ik eindelijk de tijd om een goed concept uit te werken, en een mooi verhaal te schrijven. Persoonlijk, met humor en met diepgang. Al snelde volgde de eerste betaalde opdrachten. Die waren ‘Corona-proof’: besloten interactieve live youtube-uitzendingen en zoom-meetings. Wat was dat fijn om te doen! Het voelt alsof ik volledig op het juiste spoor ben beland. Alles waar ik me de afgelopen jaren in ontwikkeld heb, komt samen in dit project. Wat een energie geeft dat!

Mijn verhaal gaat over over samenwerking, over storytelling, over effectieve communicatie en over verbinding. Kijken vanuit een ander perspectief levert altijd nieuwe inzichten op. En die inzichten zijn direct toepasbaar. 

Op maat gemaakt en persoonlijk. Ik maak mensen mee die al jarenlang directe collega’s zijn. Maar op het moment dat ze elkaar vertellen over hun persoonlijke muzieksmaak, dan zorgt dat voor een nieuwe dynamiek. Zeker als ze vertellen waaróm ze die muziek zo waarderen. Dat levert fantastische gesprekken op. 

Muziek werkt verbindend. Muziek geeft energie. Muziek zet aan tot actie. Muziek brengt je letterlijk in beweging. Graag kom ik daar uitgebreid over vertellen. Piano mee, accordeon, we maken er een feestje van. Het effect is: meer motivatie, meer geluk op de werkvloer en betere samenwerking. Mijn verhaal kan ik op maat aanbieden en kan zowel op locatie als online.

Neem vrijblijvend contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.