Eind augustus/ begin september is ieder jaar een mooi moment voor borrels, recepties en feestjes. Door Corona zijn de mogelijkheden beperkter. Maar online is er ook veel mogelijk.

Wil je zo’n online borrel op een bijzondere manier aankleden, maak er dan een ‘Piano Experience’ van. Met veel live muziek, een origineel verhaal en een dosis humor maken we er een feestje van. Geheel op maat georganiseerd.

Muziek zorgt direct voor verbinding en muziek is een fantastische metafoor, wanneer het gaat om samenwerking, storytelling en effectieve communicatie. Dus naast een ontspannen borrel biedt de ‘piano experience’ genoeg inspiratie om na de zomer op te starten! 

Als de Corona omstandigheden het toelaten, kom ik mijn ‘Piano Experience’ uiteraard ook graag live op locatie organiseren.

Voor meer informatie, neem vandaag nog contact op.

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.