“Nog nooit zo genoten van een hele dag achter mijn scherm!” 

Dat was één van de reacties van een deelnemer van afgelopen donderdag. Van 10 tot 16 uur mocht ik een complete ‘muzikale strategiedag’ hosten, met het team van BPD Conceptstudio, de grootste gebiedsontwikkelaar van ons land. Eigenlijk zou deze dag plaatsvinden in de Wisseloord Studio’s. Door Corona is de dag noodgedwongen omgezet naar een online sessie vanuit mijn eigen studio. (bijna net zo mooi 😀). Met dank aan een nieuwe setup, kon ik in mijn studio schakelen tussen verschillende camera’s. En ik kon met één druk op mijn ‘streamdeck’ allerlei filmpjes en afbeeldingen in mijn presentatie verwerken.

De dag bestond uit drie delen van 1,5 uur. Van te voren had ik mij verdiept in de muzieksmaak van de deelnemers. Hun favoriete muziek was door het hele programma vervlochten. We spraken over de kracht van muziek, over het ritme van het team, over samenwerking in harmonie, met dissonanten en over het timbre van de mensen. Als het team een band was, wie zou dan welk instrument bespelen? Dat leverde verrassende nieuwe inzichten op, veel verwondering, veel lol en af en toe ook emotie. De dag werd afgesloten met een online borrel.

Er zat ongelooflijk veel voorbereiding in deze dag, maar het was fantastisch om te doen. En de lovende reacties na afloop waren uiteraard heerlijk om te mogen ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.