Deze prachtige aanbeveling ontving ik op LinkedIn, van Patrick van der Klooster, van BPD Gebiedsontwikkeling:

“De BPD Studio heeft genoten van een eendaagse meeting, onder leiding van een zeer inspirerende Nicolaas. Nicolaas is een echte professional, die zijn muzikale kennis en ervaring weet te verbinden aan teamgericht werken. Hij heeft alles tot in de puntjes voorbereid, gezien wat er nodig en mogelijk was, en op de dag zelf alles in goede banen geleid. We hebben veel geleerd over zaken als ritme, harmonie, timbre en de meerwaarde van een dissonant in het team. We zijn er ingegaan als een een startend en enthousiast team, en er aan het eind van de dag uitgekomen als een echte rockband met nationale ambities. We blijken een Phil Collins in ons midden te hebben, bassisten die de basis bewaken, backing vocals die kleur, diepte en warmte geven aan onze muziek, en een gitarist die met gierende solo’s het podium pakt. Alles online. Live was nog mooier geweest, maar ook in de coronasetting is onze muzikale strategiedag zeer vruchtbaar gebleken. Kortom- ik kan Nicolaas niet anders dan aanbevelen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.