Op 7 december mocht ik twee lezingen geven op het online congres ‘Nu bouwen aan morgen’, van Bouwend Nederland. Een eer om als nieuwkomer op de sprekerslijst te staan tussen onder andere Minister Ollongren, Minister Van Nieuwenhuizen, Maxime Verhagen, Alexander Rinnooy Kan, Bernard Wientjes en dagvoorzitter Roderik van Grieken.

In de eerste lezing legde ik het verband tussen de infrasector en de muziek: het heeft alles te maken met verbinding. In de tweede lezing ging ik dieper in op de combinatie van de bouwsector en de muziek. Van achter de piano in mijn studio nam ik de mensen mee in de fascinerende wereld van de muziek. Phaedra Kwant ondersteunde mijn verhalen door in de chat als ‘moderator’ aanvulling te geven en de reageren op vragen van de deelnemers.

Tijdens dit congres ter viering van 125 jaar Bouwend Nederland, ontving de brancheorganisatie het predikaat ‘Koninklijk’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.