Vol positieve energie ging ik in 2020 van start. Maar toen was daar Corona. Al mijn plannen moesten worden bijgesteld en aangepast. Al mijn optredens werden afgelast. Een grote tegenslag, want ik had een volle agenda.

Wel had ik ineens tijd voor een nieuw concept: online lezingen en teamworkshops over samenwerking, met muziek als metafoor. Iedere nieuwe opdracht vierde ik als een overwinning. En zo viel er uiteindelijk veel te vieren. Ik ben enorm trots en dankbaar dat ik in zo’n korte tijd zoveel mooie klanten kreeg.

Voor mij als muzikant was 2020 een rampjaar. Toch heeft die tegenslag ook gezorgd voor veel positieve ontwikkelingen.

In het nieuwe jaar wens ik voor iedereen goede gezondheid en meer stabiliteit en zekerheid. Maar ook minstens zoveel creativiteit, verbondenheid, veerkracht en optimisme als in 2020.Nieuw jaar, nieuwe ronden, nieuwe kansen! Kom maar op met die toekomst! 💪🥂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.