Afgelopen woensdag organiseerden Rico Bakker, Niek van den Adel en ik het allereerste Clubhouse Congres van Nederland. Wat een topavond was dat! Ik ben er nog steeds van aan het bijkomen. We zijn overladen met complimenten. De honderden luisteraars hadden het kennelijke als iets heel bijzonders ervaren, net als wijzelf.

Het concept was eenvoudig: de beste sprekers van het land spraken tien minuten per persoon over het thema ‘Leiderschap’. Rick, Niek en ik praatten het aan elkaar, nodigden vragenstellers uit op het podium en verder ik zorgde daarbij voor live muziek. Zo ontstond er een positieve energie die niet te stuiten. Het had ook te maken met de kwaliteit van de sprekers: Jan van Setten, Remco Claassen, Tibor Olgers en Eelco de Boer zijn zeker niet de minsten.

Maar er was ook wat kritiek. Praten over leiderschap met alleen maar mannen op het podium? Past dat wel bij 2021? Dat was zeker een terecht leerpunt. Gelukkig staat de tweede editie alweer gepland, op woensdag 31 maart op 20 uur. Dan ook met dames op het podium. Ik kan niet wachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.