De afgelopen tijd deed ik veel klussen voor het bedrijfsleven. Vrijdagavond was de eerste particuliere ‘music experience’.

De opdracht was iemand verrassen op zijn verjaardag. Zijn vriendengroep vulde een vragenlijst voor me in: muziek die ze bij hem vonden passen en muziek die ze zelf te gek vinden en waarvan ze willen dat het in zijn playlist zou komen.

Aan de hand van al die antwoorden maakte ik een muzikale analyse en een online avondprogramma op maat, voor hem en al zijn vrienden in de zoom. Veel live muziek, veel verhalen bij de nummers, een interactieve quiz en een samenvattende soundtrack.Dat dit concept voor teams werkt wist ik al, maar nu blijkt het dus ook ontzettend goed in te zetten voor originele verjaardagen, huwelijken en andere bijzondere gebeurtenissen. Zowel online als offline.

Ik word hier heel blij van en wil graag nog vaak dit soort avonden op maat in elkaar zetten. Als het je leuk lijkt, stuur me dan vooral vrijblijvend een berichtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.