Bij een muziek- en schijfcursus van Lucas Dols en Fleur Brockhus op Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum kreeg ik gisteren de opdracht een bedankbrief aan iets of aan iemand te schrijven. Erg leuk om te doen.

Lieve Creativiteit,

Zonder het te beseffen heb ik ontzettend veel aan jou te danken. Om te beginnen natuurlijk mijn werk als spreker, muzikant, componist en producent. Mijn werk dat ook dat mijn hobby is. Ik zeg vaak: ‘Ik ga spelen’. Dat gun ik iedereen: werk dat voelt als spelen. Fantasie gebruiken, dingen ontdekken, vallen en weer opstaan en vooral veel plezier hebben.

Maar daarnaast speel jij, Creativiteit, bij al het andere in mijn leven ook zo’n grote rol. Vreemd dat ik daar nooit zo bij stil gestaan heb. Bij alle problemen kom jij met originele oplossingen. Zelfs nu hier, op dit moment, met deze schrijfopdracht!

Of het nu gaat om een afgesloten weg, of om een Corona-crisis, jij helpt me er doorheen. Op een fantastische, fijne en positieve manier. Al mijn geluk en behaalde successen heb ik voor een zeer groot deel aan jou te danken.

Blijf me nog maar veel, vaak en lang verrassen, Creativiteit. Je wordt gewaardeerd!

Nicolaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.