Nicolaas Duin is voor meer muziek in de klas. 😀
Muziek Akkoord Gooi en Vechtstreek, ik doe mee!

Op dinsdag 8 juni j.l. was er een vrolijke actie voor de deur van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. De thuisbasis van Globe CKC, waar ik les geef en in het bestuur zit. Globe bezoekt jaarlijks tientallen scholen en de deur van het Muziekcentrum staat regelmatig open om honderden schoolkinderen in contact te brengen met muziek. Het belang van muziek is wetenschappelijk overtuigend bewezen en steeds meer mensen zijn zich bewust van de onvoorstelbare positieve effecten van muziek op kinderen (en op mensen in het algemeen.) Méér muziek in de klas is dus een streven dat ik van harte ondersteun.

Ga voor meer info naar https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/landings/gooi-en-vechtstreek/80269/?fbclid=IwAR2ic3B5ZhFWWtKvq4d5bDnlpgf1dY0O-wE1SyKVSrSgeNfDsOGdvbHn0-I

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.