Breakout KPMG

Afgelopen donderdag gaf ik een muzikale lezing bij KPMG, op de evenementenlocatie Lijm & Cultuur in Delft. Mijn ‘mini cursus luisteren’ leert je hoe je in vijf stappen een betere luisteraar kunt worden, met lessen vanuit de muziek. En hoe je er bovendien voor zorgt dat mensen beter naar jou gaan luisteren. Erg leuk om zo met positieve energie een congres te mogen openen. Het was de start van een lange en creatieve dag, die ik samen met co-presentator Waling Koning van KPMG ook afsloot.

Op adrenaline reed ik die nacht nog door naar Normandië, waar ik 6:30 uur aankwam. Ruim op tijd voor een heerlijk vriendenweekend dat om 9:00 van start ging. Leven in de hoogste versnelling dus. 😀. Ironisch genoeg heb ik daardoor de deadline van mijn eigen podcast ‘Langzaam Zullen we leven’ met Fleur Brockhus dit keer niet gehaald. Die aflevering houden jullie tegoed, als ik straks zelf weer wat langzamer leef. 😁