De laatste aflevering van onze podcast ‘Langzaam zullen we leven – tijd om je te verwonderen’ staat in het teken van afscheid. Symbolisch vandaag, op Allerzielen. 

Er bestaan vele vormen van afscheid, rouw, verlies. Denk aan een baan, huis, land, zelfbeeld, droom, dier, mens, je gezondheid, het leven. Daarover gaan we in gesprek met Fleur Kundersma-Los, coach bij rouw en verlies. “Rouw is de achterkant van de liefde. Het vraagt om vertragen en verduren, zodat je het kunt verweven in je leven.”

Je vindt de podcast via Spotify, Apple en Buzzsprout. We hebben ook een bonusaflevering opgenomen met gedichten over tijd en afscheid. 

Co-host Fleur Brockhus en ik kijken terug op een jaar vol mooie gesprekken over het thema Tijd. Omdat een podcast maken veel tijd kost, hebben we besloten een pauze in te lassen. Ga je onze podcast missen? Wij houden ons aanbevolen voor een sponsor! Wat we ook doen: een podcast maken in opdracht van bedrijven. Meer weten? Stuur ons even een PM. Veel luisterplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.