Wat doet een ‘Muzikaal Spreker’ nou eigenlijk? Heel eenvoudig: “ik help teams en organisaties effectiever en leuker samenwerken met behulp van inzichten uit de muziek.” Dat doe ik op verschillende manieren. In alle gevallen ondersteund door live muziek.

Teambuilding. Ik verdiep me in jullie muzieksmaak. Wat maakt je favoriete muziek nou toch zo ontzettend mooi? Welk persoonlijk verhaal hoort er bij je muziek? Maar ook: wat gebeurt er in de harmonie of in het ritme dat je zo aanspreekt? Kun je dat vertalen naar samenwerking in je eigen team? Het mooie is dat dit concept direct voor veel verbinding zorgt. Zoals bijvoorbeeld gisterenmiddag in de buitenlucht, met het hele team van De Groene Afslag. Een groep stralende mensen die keer op keer verrast werden door de muzieksmaak van hun collega’s.

Keynotes. Daarnaast geef ik lezingen over muzikale inzichten die ook buiten de concertzaal relevant zijn. Dissonanten zijn bijvoorbeeld onmisbaar in de muziek (en in je organisatie!) Maar ook: hoe werken versnellingen en vertragingen? En wat is de rol van stilte in muziek (en in je organisatie)? Afgelopen vrijdagochtend sprak ik hierover op de Topmanagementdag van Talentenregio. (Met dank aan deSpreker.nl). Fantastisch om een groep mensen vanuit een totaal ander perspectief te laten kijken. En luisteren. 

‘Muzikaal Spreker’ is misschien wel de mooiste baan van het land! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.