Uitverkocht Paradiso

Op 16 april a.s. spelen we weer met mijn Smartlappenkaraoke in Paradiso. Gisteren hoorde ik dat we nu, twee maanden van te voren al helemaal uitverkocht zijn. Dat is toch wel heel leuk. Want spelen in een uitverkocht Paradiso is en blijft toch echt iets magisch!

Bij de Smartlappenkaraoke kiest het publiek welk nummer we gaan spelen. Maar degene die het nummer kiest moet wel zelf komen zingen bij ons op het podium. Maar natuurlijk zingt heel Paradiso zo hard als ze kunnen mee. Regelmatig komen er verrassend goede zangers naar voren. Soms ook helemaal niet. Maar dat maakt niet uit. De sfeer is top, de band is op stoom en de energie spat van het podium.

Altijd vragen we bij die optredens speciale gastartiesten om hun favoriete smartlap te komen zingen. Dit jaar zijn ons gastartiesten Douwe Bob en Frank Lammers. Het is duidelijk, ik kijk er enorm naar uit.

PS: Had ik al gezegd dat iedereen die binnenkomt direct een ‘Pikketanussie’ krijgt? En als je een nummer op het podium komt zingen krijg je er direct nog eentje! Daar wil je toch gewoon bij zijn? Maar ja…. uitverkocht! Enfin, we komen zeker nog wel een keertje terug.

PS2: op 14 juli spelen we trouwens in het bekendste Openluchttheater van het land: Caprera in Bloemendaal! Daar zijn nog wel kaarten beschikbaar.