Muzikale teamsessies en lezingen

Het ziet er naar uit dat we voorlopig nog wel even thuiswerken. Op zoek naar verbinding in je team of organisatie? Muziek is het antwoord!

In mijn muzikale sessies gaat het over muziek. Over júllie muziek. Door daarover te praten leren collega’s elkaar op een heel andere manier kennen.

Bovendien is muziek de perfecte metafoor voor samenwerking. Zijn er veel ‘dissonanten’? Wat is het ritme van je organisatie? Hoe klink je? En is dat ook zoals je zou willen klinken?

‘Music Experience’

Op zoek naar originele (online) teambuilding met live muziek? Boek dan de ‘Music Experience’.

In dit programma gaat het om verbinding. Ik verdiep me van te voren in jullie muzieksmaken. Wat zegt dat over jullie? We maken er meteen een spel van: wie van jullie heeft welk nummer ingebracht?

Maar het is veel meer dan alleen entertainment. Want jullie eigen lievelingsmuziek blijkt een prachtige metafoor te zijn om het te hebben over samenwerking en over communicatie. Dus neem vandaag nog contact op en verbeter de ‘groove’ van je team!

  • Online én offline
  • Nederlands of Engels
  • 1,5 uur (langer/korter ook mogelijk)
  • Prijs op aanvraag.
  • Contact

Lezingen

Goed luisteren maakt de wereld ontroerend mooi

Luisteren lijkt zo makkelijk, maar in de praktijk valt het tegen. En dat terwijl iedereen juist zo graag gehoord wil worden. In mijn lezingen deel ik inzichten waardoor je intenser leert luisteren. Daardoor zal niet alleen de muziek, maar de hele wereld beter gaan klinken.

Beter luisteren leidt tot meer begrip, meer empathie en zelfs mee vrede. Als je goed luistert is de wereld ontroerend mooi.

  • Online én offline
  • Nederlands of Engels
  • 20 – 60 minuten
  • Prijs op aanvraag.
  • Contact

Testimonials

Frédéric François, Managing Director, Legal at FedEx Express: “Magnificent. Well done. Everybody is very happy. This is a true resource in these weird times. A connection which is so badly needed. Music proves once again that it can build that bridge.”

Van Vulpen & Roozenburg Makelaars: “WAUW! Wat een fantastische avond was dit gisteren! Wij genieten nog even na van onze online, muzikale kerstborrel! Deze kerstborrel was net “iets” anders dan alle andere kerstborrels, maar geheel passend bij 2020 en misschien wel één van de allerleukste. Nicolaas Duin dankjewel voor jouw online live optreden en enorme dosis aan prachtige muziek, kennis en ervaring. Je bent een bevlogen en gepassioneerde artiest. Absoluut een aanrader voor een leuke, gezellige, swingende, alternatieve kerstborrel mèt livemuziek, humor, inhoud en meer achtergrondinformatie over de muzikale voorkeuren van je collega’s! Tip van ons.



Deelnemers:

“Very nice presentation with a good story of all the songs. Would highly recommend”

“Was onwijs leuk! Echt top.”

“Knap hoe Nicolaas via de muziekkeuze van mensen meer inzicht geeft in de karakters van mensen. Nicolaas krijgt de mensen goed mee in zijn experience.”

“Inspirational presentaties, well done!”

“Very interesting, pleasant and good presentation of what music can mean for us, human beings.”

“It was a great and creative event. Nicolaas was very friendly, positive and spot on. He managed to involve everyone in our (big) team, which I can imagine is quite a challenge. Keep up the good work!”

“Enthousiasme spat ervan af, je neemt ons leuk mee in de muziektheorie. Dank!”

“Echt een goed idee. Muziek/geluid leent zich goed voor allerlei analogien. Mooi stukje over harmonie en dissonanten.”

“Hele leuke invulling van online kerstborrel. Leerzaam en swingend.”

Deelnemers:

“Subliem”

“Excellency  presentation an very inspired.”

“Super leuk programma heb je gemaakt.”

“It was very fun and the music was awesome 🙂 I was pleasantly surprised that it worked so well over zoom. Thank you for a great evening!”

“Boeiend, leerzaam, sympathiek”

“Gezellig, verbindend, verrassend! “

“Excellency presentation an very inspired”

“Helemaal top, helemaal leuk! Muziek verbindt mensen, op jouw wijze helemaal.”

“Wat een enthousiasme. Knap hoe je alles schijnbaar uit je hoofd speelt. Ik vond vooral het raden van de liedjes heel leuk.”

“Fantastisch gedaan, wat een enthousiasme. Leuk ook de ‘weetjes’ erbij en de metafoor van muziek voor de werkvloer. Complimenten!”

“Erg knap gedaan dat multitasken: presenteren, piano spelen, plaatjes draaien én de chat lezen 😉 Geen moment saai, leuke enthousiaste stem, verbindend concept ondanks dat het online moet momenteel.” 

Opdrachtgevers:

Juliette Bos, Director Benelux, Springer Healthcare: We vonden het allemaal geweldig. We hebben meer geleerd over muziek en de parallellen met ons team, we hebben elkaar nog beter leren kennen en we hebben vooral veel lol gehad. En dat onder de fantastische begeleiding van Nicolaas. Echte aanrader.

Pien Verweij-van der Vegt, Manager Bedrijfsvoering KPMG: “Inspirerend, enthousiast en verbindend! Knap hoe Nicolaas in korte tijd via MS Teams zijn publiek (grote groep >100 personen) geboeid krijgt en houdt.”

Patrick van der Klooster, teamleider DPB Studio: “Nicolaas is een echte professional, die zijn muzikale kennis en ervaring weet te verbinden aan teamgericht werken. ik kan Nicolaas niet anders dan aanbevelen!”

Anna van den Breemer -Kleene, Government Lead bij Microsoft: “Nicolaas weet zijn passie en enthousiasme voor muziek op een zeer aanstekelijke manier over te brengen.”

Roderik van Grieken, directeur Nederlands Debatinstituut: “Feilloos kan Nicolaas situaties in het hier en nu vertalen naar een muzikale analyse, waarmee hij tastbaar maakt hoezeer muziek centraal staat in ons dagelijks leven.”

Niels Wensing, hoofd communicatie Bouwend Nederland: “Nicolaas is een verhalenverteller pur-sang. Zijn gedrevenheid is aanstekelijk, zijn muzikaliteit verbluffend en zijn creativiteit is exceptioneel.”


Reacties van deelnemers:

Reacties van deelnemers:


Scroll naar top