Verbinding

Het einde van het jaar komt in zicht. De periode van borrels, etentjes en feestjes. De tijd om te verbinden. Ben je met je collega’s op zoek naar de ultieme verbinding? Wat dacht je van een origineel en heerlijk programma over de allerbeste muziek ter wereld: julie eigen muziek. 

Leer je collega’s op een heel andere manier kennen en geniet van live muziek, inclusief het verhaal dat bij die muziek hoort. Want als een bepaald nummer belangrijk voor iemand is, dan hoort daar vaak een persoonlijk verhaal bij. Naast entertainment ook diepgang, want muziek blijkt de perfecte metafoor om het te hebben over samenwerking.

We maken er een quiz van met verrassende vragen over je collega’s. En we zoeken naar de unieke klank van het team. Er wordt veel gelachen en de muziek zorgt vanzelfsprekend voor verbinding en soms zelfs voor ontroering. 

Op locatie of online. (En dat kan ook op het laatste moment besloten worden.) En het kan zowel in het Nederlands als in het Engels. Stuur me voor meer info een bericht

Boeiend, leerzaam, sympathiek” *****

“Helemaal top, helemaal leuk! Muziek verbindt mensen, op jouw wijze helemaal.”*****

“Fantastisch gedaan, wat een enthousiasme. Leuk ook de ‘weetjes’ erbij en de metafoor van muziek voor de werkvloer. Complimenten!”*****

Rating van het concept, ingevuld door 147 deelnemers: 4,66 uit 5 sterren.