Wat een Week!

Dit was wel een erg leuke week, op de mooiste locaties van het land. Ik had optredens, lezingen en andere klussen in Het ConcertgebouwDeLaMar Artis, maar ook in Rosmalen, Ommen, Ouderkerk aan de Amstel, Hilversum en Langbroek.

Donderdag sprong er wel uit, ook omdat ik die dag jarig was. Al om 5:45 uur van huis voor mijn lezing op het ‘HR Directeuren Only Ontbijt’ van Bureau Blaauw. Vervolgens had Marlijn Weerdenburg de lekkerste taart van Amsterdam geregeld. Te gek om ’s avonds met haar en haar band het Concertgebouw op z’n kop te zetten. 

En dat terwijl ik nog niet eens bijgekomen was van het heerlijke optreden van afgelopen maandag op het Amsterdams Kleinkunst Festival in DeLaMar, waar we Jenny AreanHarry SlingerYentl & de BoerRayen PandayElke Vierveijzer, Raoul Heertje en vele anderen begeleidden. 

Bijna niet voor te stellen dat dit allemaal in één week paste. Een week waarin ook gewoon repetities, lesgeven, administratie en acquisitie op het programma stond.

Meer van dit soort weken!!

Maar eerst vandaag lekker niks doen. 
Behalve nagenieten.