Hilversumse Bahama’s

De bekendste bierbrouwer van ons land is ook eigenaar van een brouwerij op de Bahama’s. Begin deze maand kreeg ik de vraag of ik daar een muzikale teamsessie kon komen geven. De Bahama’s!! Nou, dat wilde ik natuurlijk wel! 🏝

Nadeel was dat vluchten en agenda’s op zo’n korte termijn niet op elkaar afgestemd konden worden. Toch ging de sessie door, maar dan… online… 🖥 Tot Corona had ik echt nooit kunnen bedenken dat ik vanuit mijn eigen studio zomaar live uitzendingen over de hele wereld zou kunnen geven. Op deze manier heb ik afgelopen donderdag dus op kunnen treden op de Bahama’s. De zomerse hitte in mijn Hilversumse studio was perfect afgestemd op de Bahama’s. 😎 Minpuntje was dat ik niet direct vanaf een hagelwit strand een frisse duik kon nemen. Maar ja, je kan niet alles hebben…

Ook in deze setting was het een geweldige (soort van internationale) ervaring. Via mijn scherm zag ik 7.500 km verderop allemaal blije gezichten. Muziek verbindt!

credits foto: Unsplash, David Coney.