Super Vette Nieuwe Promo!

Yes, ik ben echt super trots op mijn nieuwe ‘muzikaal spreker promo’!!🤘🎉🤩
(Ik werd er zo vrolijk van dat je mij op het einde hoort fluiten. 😗) 

Xander van Dijk liep een tijdje met me mee en schoot prachtige beelden. Daarvan sneed hij deze film, waar ik vervolgens zelf muziek onder gespeeld heb. Ik ben er vooral zo blij mee, omdat het precies de sfeer laat zien die ik heel graag bij al mijn presentaties neer wil zetten. En het mooie is dat er nog veel meer materiaal geschoten is. Er komen de komende tijd dus misschien nog meer van dit soort filmpjes aan.

👉Xander Van Dijk, mooi gefilmd en gemonteerd!!
👉Arnoud van den Heuvel, dank voor het sterke logo!
👉Maikel Steur, dank voor de visuals
👉Bas Westerweel, dank voor het juiste spoor. 
👉Richard de Hoop en SPEAKERS.CLUB dank voor de coaching.

Wil je ook een lezing/workshop vanuit een muzikaal perspectief op je congres, je teamdag of je kerstontbijt? Stuur me dan zeker een p.m. voor meer vrijblijvende info.

BEKIJK HIER DE NIEUWE PROMO