Paleis Soestdijk

Anderhalf jaar geleden had ik als Muzikaal Spreker een leuke try-out voor een klein publiek, in de prachtige tuin van de familie Geertsema. Die tuin ligt op steenworp afstand van Paleis Soestdijk. En dat is de locatie waar ik gisteren een mooie boeking had. Voor een iets groter publiek sprak dan bij de try-out in de tuin, sprak ik in de mooie Orangerie van Soestdijk, tijdens de Sales Kickoff 2023 van Gispen.

Een zaal vol trotse medewerkers. En terecht! Tussen mijn werk als muzikant en het werk van de mensen van Gispen zit eigenlijk helemaal niet zoveel verschil. Dat legde ik uit aan de hand van de muziek van Lou Bandy uit oprichtingsjaar 1916 tot muziek van nu, van Goldband. 

Muziek gaat over verbinden, luisteren en passie, met als gevolg emotie. Dat sluit naadloos aan bij de filosofie van Gispen.