Uitverkocht Paradiso

Hoewel mijn focus de laatste jaren helemaal op het spreken ligt, treed ik nog regelmatig op als accordeonist en toetsenist. Zo ook afgelopen zondag met de onvolprezen Smartlappen Karaoke Live Band. Wat een feest is dat toch altijd weer. Voor het zesde jaar op rij speelden we “voor het zingen de kerk in” in een uitverkocht Paradiso. Spelen in een uitverkocht Paradiso met je eigen show, dat is voor velen een ultieme droom. Net zoals onze boeking in de Alpha op Lowlands van een paar jaar geleden. Geweldig om dat alles met dit bandje mee te mogen maken.

Wat houdt de Smartlappenkaraoke dan in? Wel, mensen uit het publiek kiezen een nummer van de lijst, komen het zingen op het podium, en met onze fantastische live band zetten we de boel op z’n kop. Het dak ging eraf.

Ieder jaar nodigen we gastartiesten uit. Dit keer waren het Douwe Bob, Frank Lammers en Leona Philippo. De voorbereidingen, de dag zelf, het publiek, de videopresentatie, het nagenieten, dit alles geeft zoveel energie. Hier kan ik weer een paar maanden op teren.

Vrijdag 14 juli spelen we in het mooiste openluchttheater van het land: Caprera in Bloemendaal

En Zondag 7 april 2024 staan we weer in Paradiso. Kaarten zijn al te koop via caprera.nu en paradiso.nl