Clubhouse Voor Speakers Club

Afgelopen dinsdag was de officiĆ«le opening van het NeherLab, het nieuwe ‘clubhouse’ van de Speakersclub. Met Mandy Schild, Niek van den Adel, Nancy Rademaker, Rico Bakker, Mariska van Wessel, Joyce de Ruiter, Jos Burgers, Hans Janssen en Glenn Vergoossen deelde ik het podium en maakten we er samen met de ‘kop 100’ een mooie middag van, waarin spreken centraal stond.

Ongelooflijk wat een werk er verzet is bij de verbouwing door Mandy Schil en haar team. Wat een topprestatie om midden in Corona een Rijksmonument te kopen en er zo’n mooi theater van te bouwen terwijl juist in die periode alle kosten van bouwmaterialen de pan uit rezen. Aan ieder detail is gedacht. Het is werkelijk prachtig geworden. Een fijne plek om te experimenteren en je sprekers scales te verbeteren! Gefeliciteerd allen met dit mooie resultaat!