Twee Jaar Muzikaal Spreker

Tijdens Corona veranderde mijn volle muzikanten agenda in een lege. Dat was een behoorlijk spannende en stressvolle periode. Ik gooide het roer om en startte online met het door mijzelf verzonnen beroep van ‘Muzikaal Spreker’. De mensen die lezingen en teamsessies meemaakten waren zeer positief, dus de mond tot mond reclame kwam op gang. 

Twee jaar geleden kon ik alleen maar dromen van zoveel mooie opdrachtgevers die aanklopten (en bleven terugkomen, het grootste compliment.) Inmiddels zijn vrijwel alle lezingen en teamsessies fysiek in plaats van online. Hoewel ik een maand geleden nog online sprak op de Bahama’s. Geweldig dat dat technisch mogelijk is.

Corona lock-downs lijken voorlopig niet meer aan de orde, maar dit werk blijf ik de komende jaren zonder twijfel doen. Bijzonder hoe het leven soms zo’n wending kan nemen.