Dagje Limburg

Vandaag was ik in Limburg bij Richard de Hoop. Hij is een zeer ervaren spreker en gebruikt in zijn talks vaak muziek als metafoor. Ook is hij betrokken bij de Speakers Club, waar ik coaching bij hem volg om me te blijven ontwikkelen.

Vandaag was ik bij hem om mijn presentatie voor te bereiden op EventSummit, volgende week donderdag. Dit is hét congres voor de gehele Nederlandse eventbranche. EventSummit vindt plaats op 9 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik spreek op het podium van boekingsbureau despreker.nl, van 13:45 tot 14:15 uur.

In al mijn presentaties bekijk ik de wereld graag vanuit een ‘muzikaal perspectief’, want ik ben ervan overtuigd dat we veel kunnen leren vanuit de muziek. Bij EventSummit ga ik met een muzikale bril op bekijken welke link er is tussen (het organiseren van) events en muziek. De mooiste inzichten uit de muziek zijn heel goed te vertalen naar events.