Jouw Event

Stel je voor… jouw unieke event in een prachtig aangeklede zaal. Al je relaties en collega’s zitten op het puntje van hun stoel. Stralende gezichten. Maar naar mate de dag vordert zakt de energie wat weg. Niet omdat het programma niet interessant is, maar wel omdat er erg veel informatie gedeeld wordt. Logisch, want je hebt iedereen bij elkaar. De verleiding is dus groot om het publiek te overladen met informatie.

Maar dan komt er een keynote spreker die de inhoud ‘muzikaal’ verpakt. Tijdens zijn presentatie springt hij af en toe achter de piano laat bijvoorbeeld horen hoe de samenwerking in je organisatie eigenlijk klinkt. De energie van de live muziek zorgt direct voor verbinding. En door de beleving blijft de informatie beter hangen.

Meer informatie? Stuur me een bericht

https://youtu.be/64MtnbP1rqA