Het Dak Eraf!

De beste manier om een bijzonder intensieve week op Language Institute Regina Coeli af te sluiten, is een feestje bouwen met mijn vrienden van de Smartlappen Karaoke Live Band. Wat een heerlijke avond, afgelopen vrijdag.

Concept: mensen uit het publiek schrijven zich in voor een nummer, wij gaan het spelen en de hele zaal zingt uit volle borst mee. Gisteren in het mooie Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Als er een dak geweest zou zijn, dan zou het er zeker af zijn gegaan!

Naast de zangers en zangeressen die spontaan opstonden uit hadden we ook, zoals gebruikelijk, gastartiesten uitgenodigd om hun favoriete smartlappen te komen zingen. Dit keer waren dan Angela Groothuizen en Lucas Hamming. Hieronder een fragmentje van het optreden met Lucas Hamming.

Het was ‘Bloody Brilliant!’