Eventmanagers

Op nog geen kilometer van mijn ouderlijk huis sprak ik afgelopen donderdag #Inspire2023 plaats. Het Genootschap voor Eventmanagers organiseerde een mooie dag voor 530 relaties. Alles was buiten, in het prachtige Rotterdamse Arboretum Trompenburg. Woensdag en vrijdag was er veel regen, maar donderdag was stralend. Zoiets dwing je kennelijk af!

Inspire is een mooie aftrap voor het najaar. Erg leuk om na een lange zomer weer zoveel mensen te ontmoeten en heerlijk om weer vol energie in actie te komen. In mijn verhaal legde ik de link tussen muziek en events. Daar valt veel over te zeggen. Eventmanagers en muzikanten proberen met hun werk emotie over te brengen bijvoorbeeld. Met live piano heb ik laten horen hoe groot de impact van muziek kan zijn. Ik kijk alweer uit naar het volgende evenement. En ik ben een gelukkig mens, want er staan er lekker veel op stapel dit najaar!