Chauffeur +

Ruud Jan Bos is als gitarist al jaren een fijne collega, maar blijkt ook een uitstekende chauffeur, producent, assistent, mental coach en regisseur te zijn!

Donderdagmiddag gaf ik een keynote op Vliegveld Twenthe, en direct daarna een tweede sprekersklus bij BV Noordoostpolder. Er zaten veel kilometers en weinig minuten tussen de twee boekingen. Daarom was een chauffeur geen overbodige luxe.

Misschien niet overbodig, maar het voelde zeker als een luxe om rond gereden te worden in mijn eigen auto! Onderweg was het een feestje, maar ook qua ondersteuning, sjouwen, opbouwen en weer inpakken was het ideaal. En dan die mentale ondersteuning en feedback! Ruud Jan Bos, dank voor de heldere analyses en de mooie suggesties op de terugweg.

Opening, interactie, didactiek en spanningsboog. Erg leuk en nuttig om daar de uren in de auto over te sparren. Ik kan niet wachten om de nieuwe idee├źn aanstaande dinsdag bij mijn eerst volgende keynote toe te passen!