Negens en Tienen

“Huh, waarom doe jij mee aan het programma Talk-Like-A-Pro? Want je spreekt toch wekelijks al voor grote zalen?”

Die vraag kreeg ik de afgelopen week van alle kanten, nadat SPEAKERS.CLUB de deelnemers van de nieuwe lichting bekend maakte.

Klopt.

Nog geen vier jaar geleden gaf ik mijn eerste presentatie. Muziek als metafoor. Hoe klinkt jullie samenwerking? Waar zitten de dissonanten en hoe kunnen we samen versnellen (of vertragen)? Ik laat het letterlijk horen, van achter de piano en ik koppel het aan mijn eigen ervaringen en inzichten als muzikant.

Dat concept slaat goed aan. Twee maanden geleden was mijn doel nog minimaal 50 sprekersklussen in 2024. Inmiddels heb ik dat doel al bijgesteld naar minimaal 60 boekingen 💪, want het loopt storm.

Fantastisch natuurlijk, maar daarbij hoort ook een verantwoordelijkheid. Ik wil geen zevens of achten scoren bij mijn opdrachtgevers, maar negens en tienen. (Een eigenschap van muzikanten: het kan altijd beter…🤓)

Dat is één van de redenen waarom ik mee doe. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk. Lekker met een fijn team focussen op alle aspecten die van belang zijn om een professionele keynote neer te zetten.

SPEAKERS.CLUB zit op een bijzondere locatie, met indrukwekkende faciliteiten en catering. (‘s Avonds na een intensieve dag ‘Haute Cuisine Dining’ op het podium is best wel leuk. 😀)

Het wordt hard werken de komende maanden, maar jezelf uitdagen geeft energie.