De Mooiste Taal

👉 Er is een taal die verbindt
👉 Een taal die iedereen begrijpt
👉 De taal van muziek!

Wist je dat die taal ons ook kan helpen om beter te communiceren? En dat is hard nodig, want de wereld lijkt steeds solistischer te worden. Ik heb het gevoel dat iedereen alleen nog maar zijn eigen lied speelt.

Dat kan anders. En muziek kan daarbij helpen. Want muziek gaat over luisteren, afstemmen en je stem laten horen. Dus wat valt er te leren vanuit de muziek? Daarover gaat mijn nieuwe keynote. Overigens hoef je absoluut niet muzikaal te zijn om de principes van muziek te begrijpen en toe te passen in je eigen communicatie! 😀

Bij de Speakersclub heb ik de afgelopen maanden hard gewerkt aan dit verhaal, met als titel ‘De Mooiste Taal’. 18 juni a.s. is de try-out. En in de weken daarna direct al een aantal boekingen van deze nieuwe keynote.

Dank Laurien Verstraten voor de video-coaching en Dion Huiberts voor het verse promo-filmpje, hieronder te zien.