De Toon Zetten

👉 Als je mensen wil inspireren
👉 Als je mensen wil raken
👉 Als je iets in gang wil zetten

Wat valt er dan te leren van muziek? 🤔

Alles!

Muziek krijgt zelfs die meest stugge collega in beweging. We hebben het allemaal gezien. Op de kerstborrel. Hij heeft gedanst! Wie had dat gedacht? Oké, het was een beetje houterig en misschien speelde alcohol ook een rol, maar toch. Muziek kreeg hem van zijn stoel. En iedereen weet dat dat in zijn geval een bijkans onmogelijke opgave is.

Hoe dan?

Nou, in elk geval niet door hem te dwingen, hij kwam volledig uit zichzelf in actie. Nee, het enige dat muziek deed was hem uitnodigen. De veilige besloten omgeving van de kerstborrel deed de rest. (o ja, en de alcohol…)

Maar zo werkt het natuurlijk. Wil je mensen mee krijgen, leg ze dan geen verplichtingen op, maar nodig ze juist uit om mee te gaan in jouw ritme, jouw melodie en jouw positieve energie.

En voor je het weet heb je de toon gezet en zingt iedereen jouw muziek mee!